İSTANBUL / TUZLA - Ord.Prof.Dr.Cahit Arf İlkokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsaminda okul müdürümüz Rıza Akar öğrencilerimize keyifli bir masal dinletisi gerçekleştirdi.

Mrt

KASEV ziyaretimizi öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Mrt

Ana sınıfı öğrencilerimizle Kartal Masal Müzesi gezisi düzenledik.

Mrt

22 Mart Dünya Su Günü. Suyun önemini konuştuk. Su hayattır  dedik. Hepimiz birer su damlası olduk bugün.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan geldi, hoş geldi.

Mrt

Değerler Kulübümüzün bu ayki konusu Vatanseverlik! Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında öğrencimiz Elif Betül Dursun İstiklal Marşını okudu

Mrt

3. Sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen Neşet Ertaş Bilim Merkezi gezisinde öğrencilerimiz hem eğlendiler, hem öğrendiler.

Mrt

Türkiye Yüzyılı Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi  kapsamında  gerçekleştirilen Tuzla İlçe Satranç Turnuvasına öğrencilerimiz katılım sağladı. Kendilerini tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış oldukları çalışmalardan oluşan sergimizin açılışını Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin ÇANGIR ve şube müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Mrt

Öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü okul aile birliğimizin de ince düşüncesiyle kutladık. Bu vesileyle bütün kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarız.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimize süreci ciddiyetle yönettikleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Hadis yarışmasında okulumuzu temsil eden Azra Çamlıca'ya teşekkür ederiz.

Şbt

1. sınıf öğrencilerimiz için öğretmenlerimizin düzenlediği sinema etkinliğini gerçekleştirdik.

Şbt

Sıfır Atık Projesi kapsamında başvurusunu yaptığımız geri dönüşüm kutuları okulumuza teslim edilmiştir. Katkılarından ötürü Tuzla Belediyesine teşekkür ederiz.